Mazouttank neutraliseren Antwerpen

mazouttank neutraliserenEen bovengrondse stookolietank kan verwijderd worden wanneer deze niet langer gebruikt wordt, maar een ondergrondse mazouttank moet men neutraliseren.

Als u uw ondergrondse mazouttank niet langer in gebruik hebt, dan bent u wettelijk verplicht om deze te laten neutraliseren of saneren. Concreet betekent dit dat uw mazouttank moet geledigd worden, gereinigd en opgevuld om uw tank compleet onschadelijk te maken voor het milieu.

Dit is een kolfje naar de hand van Dewandel Steve, erkend technicus voor tanksanering regio Antwerpen, die hier reeds 15 jaar ervaring mee heeft.


Hoe uw mazouttank neutraliseren of saneren in Antwerpen?

mazouttank sanerenOm te beginnen, gaan we uw mazouttank leegmaken. Als er nog bruikbare brandstof in uw tank zit, gaan we die overbrengen naar een andere plaats, waar u dat wilt. De volgende stap is om de mazouttank te reinigen a.d.h.v. daarvoor gebruikte producten.

Tijdens de laatste stap gaan we uw mazouttank opvullen met inert schuim.

Officieel neutralisatie attest

Na het neutraliseren of saneren van uw mazouttank regio Antwerpen krijgt u van ons een officieel neutralisatie attest als wettelijk bewijs dat u in volgens de wetgeving in orde bent.


Mazouttank neutraliseren regio Antwerpen?

Vul vrijblijvend het formulier in op onze website of doe een prijsaanvraag. Vervolgens zullen wij telefonisch of via mail zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze 15 jaar ervaring in regio Antwerpen maakt van ons de meest geschikte en wettelijk erkende partner voor het neutraliseren van jouw mazouttank.

Wil je meer weten over de wetgeving rond neutraliseren?

Tankwerken

    Uw naam*

    Uw email*

    Uw telefoon*

    Uw adres*

    Uw bericht